הסיפור שלנו
אוכל, בעיניי, הוא צורך רגשי. הדבר שקושר אותי לבישול ולמטבח - הוא האהבה שלי לאוכל והאהבה שלי לאנשים. והמטרה שלי היא לחבר בין שתי האהבות האלה. לכן אני לוקח את התחום הזה באופן אישי כל כך.
בכל מקום ובכל הזדמנות בהם אני מגיש את האוכל שלי לאנשים, אני נמצא שם לא רק בתור שף פרטי, אלא כאדם קרוב, כחבר. רכשתי השכלה מקצועית גבוהה ב-Culinary Institute of America בניו-יורק ובקורדון בלו בלונדון. השלמתי לימודי מאסטר שף בפקולטה לחקלאות ברחובות מטעם האוניברסיטה העברית.
יש לי, כמובן, כבוד רב לעיצוב ולאסתטיקה בקולינריה. ועדיין, הדבר החשוב לי ביותר באוכל הוא, תאמינו או לא, הטעם שלו. בסופה של נגיסה, בסופה של ארוחה, בסופה של חוויה, הסועד נשאר כשהטעם בפיו. והטעם הזה מוכרח, לדעתי, להשביע את הרגש. ייתכן שאתם זוכרים אותי מהמסעדה שלי, maraboo, באירוע פרטי, באירוע עסקי, או על מסך ערוץ 10, שם זכיתי בתוכנית קרב סכינים – אליפות המסעדות, או מאתר נענע 10, בו פרסמתי טור אישי או בתוכניות טלוויזיה שונות.
האתר שלפניכם מציע היכרות נוספת איתי ועם הדברים המיוחדים שאני עוסק בהם. מקווה שיהיה לכם מעניין. משוכנע שיהיה לכם טעים.
שלכם, יואב בר